IT VILLÁMDIAGNOSZTIKA

Egy napos IT konzultációnk az ügyfél telephelyén kettős célt szolgál:

 • szeretnénk a cégek vezetőinek, illetve az adatkezelést végző beosztottaknak egy általános képet adni GDPR alapjairól és a legfontosabb változásokról, kialakítva ezzel egy általános tájékozottságot az adatvédelem és az ahhoz kapcsolódó új kihívások jelentőségéről
 • meg kívánjuk ismerni szervezetetek adatkezelési folyamatait annak érdekében, hogy segíteni tudjunk a 2018. május 25-től alkalmazandó Európai Uniós adatvédelmi rendeletnek való megfelelésben

130.000 Ft + ÁFA

Megrendelem!Kérdésem van!

Bővebben:

Egynapos felmérésünk két részből áll:

 1. Szolgáltatásunk első részének keretében, tanácsadóink a vállalkozás székhelyén egy 4 órás konzultáció alkalmával, egyszerű, közérthető nyelven összefoglalják a rendelet lényegét és gyakorlati felvilágosítást adnak, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie.

Az ismertetőt követően, egy olyan átfogó kérdéssoron megyünk végig egy-egy terület vezetőjével, amely az adott területet érintő, adatvédelmi tárgyú kérdéseket boncolgatja. Amennyiben egy személy több területért is felelős, egy interjún belül több tematikai egységet veszünk át (ha több személy felel egy területért, természetesen valamennyien részt vehetnek az interjún).

 1. Szolgáltatásunk második felében, telephelyünkön kielemezzük a kapott kérdéseket és ez alapján egy írásbeli jelentést készítünk meghatározott határidőre. A jelentésből látjátok, nagyságrendileg milyen személyes adatok vannak a cég életében és melyek azok a folyamatok, dokumentumok, amelyeken mielőbb változtatnia kell a megfelelés érdekében.

Amennyiben a Villámdiagnosztikát követően úgy döntenétek, hogy a komplex felkészítést is ránk bízzátok, akkor a Mélydiagnosztikai ajánlatunkban levonásra kerül ennek a csomagnak az ára.

GDPR Villámdiagnosztika szolgáltatás csomagunkat elsősorban olyan mikro-kis vállalkozásoknak ajánljuk, akiknél a munkavállalók száma nem haladja meg a 9 főt, illetve kevés külső személyes adatot kezelnek. De olyan KKV-k számára is ideális választás lehet, ahol még hezitálnak, hogy cégen belül vagy szakértői csapat segítségével készüljenek fel az Adatvédelmi Rendelet változásaira és szeretnének egy kis útmutatást kapni.

Amennyiben a konzultáció során felderített főbb problémákra odafigyeltek és megfelelő lépéseket tesztek a helyes folyamatok kialakítására, akkor már elkerülhetitek vagy csökkenthetitek a lehetséges bírság mértékét.

Az IT Villámdiagnosztika megrendelése!

A megrendelési űrlap kitöltését követően a kérésedet feldolgozzuk, majd a továbbiakról e-mailben értesítünk.

  Név (kötelező)

  Céges e-mail cím (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Üzenet