A megfelelésben segítő termékek

Folyamatos feltöltés alatt…

PassMan

A PassMan a jelszavak, privát és publikus kulcsok tárolását a legmodernebb titkosítási eljárással valósítja meg, így azok megszerzése, visszafejtése gyakorlatilag lehetetlen. A tárolás mellett a termék képes rendkívül erős jelszavakat létrehozni automatikusan, így nem nekünk kell törni a fejünket, hogy mivel tehetnénk biztonságosabbá azokat. Balabit SCB-vel integrálva, meghatározott belépési protokollok esetén képes a beléptetést biztonságosan elvégezni, majd a session lezártával a jelszót megváltoztatni.

Bővebben

Balabit SCB

A Shell Control Box segítségével megelőzhetők, időben észrevehetők az adatszivárogtatások, akár véletlen, akár szándékos. A Shell Control Box egy tevékenység-felügyeleti berendezés, amely a távoli szerverekhez, virtuális asztalokhoz és hálózati eszközökhöz való hozzáférést ellenőrzi, és a rendszerekhez csatlakozó felhasználók munkafolyamatait kereshető, filmszerűen visszajátszható audit trail állományokban rögzíti.

Veeam

A Veeam segítségével biztonsági mentésedből 15 percen belül helyreállíthatod rendszered, ezzel segítve szolgáltatásod zavartalan működését; adatvesztés nélkül. A Veeam Availability Suite a hagyományos mentési megoldások helyett valami teljesen mást nyújt; olyan hozzáférhetőségi megoldást, amely minden adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti üzemen kívüli időt, és megelőzi az adatvesztést.