Termékek

PassMan

A PassMan a jelszavak, privát és publikus kulcsok tárolását a legmodernebb titkosítási eljárással valósítja meg, így azok megszerzése, visszafejtése gyakorlatilag lehetetlen. A tárolás mellett a termék képes rendkívül erős jelszavakat létrehozni automatikusan, így nem nekünk kell törni a fejünket, hogy mivel tehetnénk biztonságosabbá azokat. Balabit SCB-vel integrálva, meghatározott belépési protokollok esetén képes a beléptetést biztonságosan elvégezni, majd a session lezártával a jelszót megváltoztatni.

Bővebben

One Identity PSM

A PSM segítségével megelőzhetők, időben észrevehetők az adatszivárogtatások, akár véletlen, akár szándékos. A PSM egy tevékenység-felügyeleti berendezés, amely a távoli szerverekhez, virtuális asztalokhoz és hálózati eszközökhöz való hozzáférést ellenőrzi, és a rendszerekhez csatlakozó felhasználók munkafolyamatait kereshető, filmszerűen visszajátszható audit trail állományokban rögzíti.

Veeam

A Veeam segítségével biztonsági mentésedből 15 percen belül helyreállíthatod rendszered, ezzel segítve szolgáltatásod zavartalan működését; adatvesztés nélkül. A Veeam Availability Suite a hagyományos mentési megoldások helyett valami teljesen mást nyújt; olyan hozzáférhetőségi megoldást, amely minden adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti üzemen kívüli időt, és megelőzi az adatvesztést.

Szolgáltatások

Diagnosztikai szolgáltatásaink

Amennyiben szeretnél részletes tájékoztatást, útmutatást, valós segítséget kapni 1-1 napos konzultáció keretében, akkor a Jogi-, illetve IT Villámdiagnosztika csomagjaink megfelelő választások lehetnek számodra. Ha adatvagyon felmérést és GDPR kockázatelemzést szeretnél, amely végén priorizálva láthatod, hogy milyen problémákat hogyan oldj meg, akkor Mélydiagnosztika csomagunk a megoldás számodra.

 

Szoftveres Villámaudit

Bővebben

Jogi Villámdiagnosztika

Bővebben

IT Villámdiagnosztika

Bővebben

Mélydiagnosztika

Bővebben

Megvalósítási szolgáltatásaink

Dokumentumok elkészítése

Bővebben

Jogi megvalósítás

IT folyamatkialakítás

IT Audit

Egyéb szolgáltatásaink

Etikus hacking

DPO szolgáltatás

Rendszeres felülvizsgálat