Kiemelt szolgáltatás

Adatvédelmi tisztviselő (DPO) szolgáltatás
Szerezz igazolást GDPR megfelelésedről!

BŐVEBBEN

Termékek

PassMan

A PassMan a jelszavak, privát és publikus kulcsok tárolását a legmodernebb titkosítási eljárással valósítja meg, így azok megszerzése, visszafejtése gyakorlatilag lehetetlen. A tárolás mellett a termék képes rendkívül erős jelszavakat létrehozni automatikusan, így nem nekünk kell törni a fejünket, hogy mivel tehetnénk biztonságosabbá azokat. Balabit SCB-vel integrálva, meghatározott belépési protokollok esetén képes a beléptetést biztonságosan elvégezni, majd a session lezártával a jelszót megváltoztatni.

Bővebben

One Identity PSM

A PSM segítségével megelőzhetők, időben észrevehetők az adatszivárogtatások, akár véletlen, akár szándékos. A PSM egy tevékenység-felügyeleti berendezés, amely a távoli szerverekhez, virtuális asztalokhoz és hálózati eszközökhöz való hozzáférést ellenőrzi, és a rendszerekhez csatlakozó felhasználók munkafolyamatait kereshető, filmszerűen visszajátszható audit trail állományokban rögzíti.

Veeam

A Veeam segítségével biztonsági mentésedből 15 percen belül helyreállíthatod rendszered, ezzel segítve szolgáltatásod zavartalan működését; adatvesztés nélkül. A Veeam Availability Suite a hagyományos mentési megoldások helyett valami teljesen mást nyújt; olyan hozzáférhetőségi megoldást, amely minden adat és alkalmazás vonatkozásában garantálja a 15 perc alatti üzemen kívüli időt, és megelőzi az adatvesztést.

Szolgáltatások

Diagnosztikai szolgáltatásaink

Amennyiben szeretnél részletes tájékoztatást, útmutatást, valós segítséget kapni 1-1 napos konzultáció keretében, akkor a Jogi-, illetve IT Villámdiagnosztika csomagjaink megfelelő választások lehetnek számodra. Ha adatvagyon felmérést és GDPR kockázatelemzést szeretnél, amely végén priorizálva láthatod, hogy milyen problémákat hogyan oldj meg, akkor Mélydiagnosztika csomagunk a megoldás számodra.

 

Szoftveres Villámaudit

Bővebben

Jogi Villámdiagnosztika

Bővebben

IT Villámdiagnosztika

Bővebben

Mélydiagnosztika

Bővebben

Megvalósítási szolgáltatásaink

Dokumentumok elkészítése

Bővebben

Jogi megvalósítás

IT folyamatkialakítás

IT Audit

Egyéb szolgáltatásaink

Etikus hacking

Rendszeres felülvizsgálat