Információbiztonsági felelős (IBF)

Járj egy lépéssel a hekkerek előtt!

KINEK AJÁNLOTT?KINEK KÖTELEZŐ?MENNYIBE KERÜL?

Az IBF csökkenti a szervezet biztonsági kitettségét!

Kihívásai:

Vírusok

Vírusok

Naponta íródnak új számítógépes vírusok.

Munkatársak

Munkatársak

Néha kényelemből mellőzik a biztonsági előírásokat.

Hekkerek

Hekkerek

A külső támadók folyamatosan fejlesztik magukat.

Kiknek van szüksége információbiztonsági felelősre?

Neked ajánljuk, ha fontos…

az adatbiztonságaz adatbiztonság

Ha biztosítanád, hogy vállalati adataid ne kerüljenek illetéktelenek kezébe.

a jogosultságkezelésa jogosultságkezelés

Ha szeretnéd, hogy a rendszerhez illetéktelenek ne férjenek hozzá.

a folyamatos felkészültséga folyamatos felkészültség

Ha nem akarod, hogy felkészületlenül érjen egy támadás, akkor folyamatosan képezned kell munkatársaidat és fejleszteni informatikai rendszereidet.

Kérdezd szakértőnket!
EDR végpontvédelem

A törvény hatálya alá eső szervezeteknek kötelező…

Állami szereplők

A 2013. L törvény hatálya alá esnek: központi államigazgatási szervek, Köztársasági Elnöki Hivatal, Országgyűlés Hivatala, Alkotmánybíróság Hivatala, Országos Bírósági Hivatal és bíróságok, ügyészségek, Alapvető Jogok Biztosának HIvatala, Állami Számvevőszék, Magyar Nemzeti Bank, fővárosi és megyei kormányhivatalok, önkormányzatok, Magyar Honvédség.

IT üzemeltetők, szoftverszolgáltatók

Akik a törvény hatálya alá eső szervezeteknek kezelik vagy dolgozzák fel az adataikat.

Kérdezd szakértőnket!

IBF alap csomag

60.000 Ft/hónap-tól

IBF ajánlat tartalma

Az alapcsomag havonta 3 órás IBF szolgáltatást biztosít. Amennyiben a havi órakeretet nem merítenénk ki, az adott hónapban fel nem használt órák átvihetők a következő hónapra. Amennyiben olyan mennyiségű munka merül fel, amely a havi órakeretet meghaladja, akkor további órákat lehet igényelni, ennek ára 15.000 Ft (+ÁFA)/óra. Az elszámolás 15 perces egységekben történik, tehát nem megkezdett órákat számlázunk.

Szakértőink folyamatosan tartják a kapcsolatot a hatósággal és az ajánlatkérő kijelölt képviselőivel, így minden felmerülő kérdésre, problémára a lehető leggyorsabban reagálunk.

Tájékoztatás, szakmai tanácsadást biztosítunk az alkalmazottak és a vezetőség részére a személyes adatok kezelésével, a megfelelő gyakorlat kialakításával és fenntartásával kapcsolatban, segítünk kialakítani egy olyan általános gondolkodásmódot szervezeti szinten, mely hozzájárul a kiberbiztonság hosszútávú fenntartásához.

Megteremtjük és fenntartjuk az elektronikus információs rendszerek biztonságával összefüggő tevékenységek jogszabályokkal való összhangját.

Továbbá közreműködünk a adatvédelmi rendeletnek megfelelő folyamatok és a szervezet valamennyi elektronikus információs rendszerének tervezésében, fejlesztésében, létrehozásában, üzemeltetésében, auditálásában, vizsgálatában, kockázatelemzésében és kockázatkezelésében, karbantartásában vagy javításában is.

Igény esetén elkészítjük a BCP és DRP terveket!

Vállaljuk a szervezet elektronikus információs rendszereire vonatkozó informatikai biztonsági szabályzat (IBSZ) előkészítését, frissítését és karbantartását. Amennyiben a megrendelő szervezet egyáltalán nem rendelkezik IBSZ dokumentációval, úgy annak elkészítését külön díj ellenében vállaljuk.

Továbbá véleményezzük az elektronikus információs rendszerek biztonsága szempontjából a szervezet e tárgykört érintő szabályzatait és szerződéseit.

AZ IBF szolgáltatás egyik fő feladata, hogy előkészítjük a szervezet elektronikus információs rendszereinek biztonsági osztályba sorolását és a szervezet biztonsági szintbe történő besorolását.

Az adatok informatikai feldolgozása és azok további hasznosítása során az illetéktelen felhasználásból származó hátrányos következmények megszüntetésére, illetve minimális mértékre való csökkentésére koncentrálunk. Védjük az adatállományok biztonságát, munkánkkal támogatjuk a fenyegető veszélyek megelőzését, elhárítását, valamint közreműködünk az adatvédelmi incidensek esetén.

IBF szolgáltatásunk során a GDPR elvárásainak megfelelő működést támogatjuk, így folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselővel (DPO) is.

Cégünk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink kedvezményesen vehessék igénybe saját DPO szolgáltatásunkat az IBF mellett a hatékonyabb kommunikáció és együttműködés érdekében.

*A tényleges ár változhat a megrendelő ügyfél szervezeti összetettségétől, a cég méretétől, munkavállalók számától, jelenlegi felkészültségi szintjétől. Az alap csomag feltüntetett ára az ÁFA-t nem tartalmazza!

ÉRDEKEL AZ IBF SZOLGÁLTATÁS!

Miért érdemes hozzánk kiszervezni az IBF folyamatokat?

  • Felmérjük a biztonsági kockázatokat, az eszközpark állapotát
  • Biztonságos informatikai rendszert alakítunk ki és tartunk fent
  • Adatvédelmi és informatikai biztonsági szabályzatot készítünk
  • Támadás esetén részt veszünk az elhárításban
  • Kezeljük az incidenseket
  • Oktatjuk a munkatársakat

Miért bíznál bennünk?

…A törvény által előírt minősítéseink és 15+ éves szakmai tapasztalatunk miatt

CISA - Certified Information Systems AuditorCISA - Certified Information Systems Auditor

CISSO - Certified Information Systems Security OfficerCISSO - Certified Information Systems Security Officer

CISM - Certified Information Systems Security OfficerCISM - Certified Information Systems Security Officer

Itt kérheted információbiztonsági felelős szolgáltatásunkat!

  Név (*)

  Céges e-mail cím (*)

  Cégnév (*)

  Telefonszám (*)

  Üzenet


  Ők már minket választottak

  gdpr-okosan partnerek