Hasít a hekkerek rémálma, a CYBER KOMMANDÓ!

Egy kibertámadás mindig rengeteg komplikációval jár. Meg kell menteni a cég rendszereit, vissza kell állítani az adatokat, csökkenteni kell a leállás idejét, sőt az ügyfeleket is meg kell nyugtatnod, hogy ne veszítsen a cég a presztízséből!

Egy zsarolóvírus okozta incidens szinte mindig milliós veszteségeket jelent, de további stresszhelyzetet teremt az a tény, hogy a hekkerek óriási összegeget követelhetnek.

A hekkertámadások egyik leggyakoribb velejárója, hogy a személyes adatok rossz kezekbe kerülnek, ez pedig további komplikációt jelent a GDPR megsértése miatt!

Ahhoz, hogy megvédd a céged egy ilyen helyzetben, azonnal cselekedni kell és professzionális beavatkozásra van szükség. Nem csak a megfelelő eszközökön és szoftvereken van a hangsúly… Sokkal inkább egy csapat kell, amely kellő tapasztalattal rendelkezik egy esetleges kibertámadás elhárításához.

Nem csak IT, de jogi szakembereket is igényel egy ilyen kármentési eljárás, de a megfelelő szakembereket – akik együtt képesek hatékonyan dolgozni – nagyon lassú és drága összeszedni.

A HumanoiT Kft. összeállított egy olyan csapatot, amely kimondottan ilyen katasztrófaelhárításra szakosodott, emellett a nap 24 órájában elérhető. Igen, ez a csapat a CYBER KOMMANDÓ, amely válogatott, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.

Egy incidens bekövetkezésekor AZONNAL mozgósítható, így:

  • Nem kell szakembereket keresned
  • Nem kell találgatnod, hogyan tovább
  • Nem kell többtízmillió forintot elégetned
  • Nem kell várni, mert a csapat akár egy órán belül munkához lát!

A CYBER KOMMANDÓ egyik nagy előnye, hogy agilis, tehát olyan cégeknek is azonnal képes segíteni, amelyekkel korábban nem állt kapcsolatban. Egy olyan csapat, amely csak a te cégeddel foglalkozik, amikor bekövetkezik egy hekkertámadás. A csapat 0-24 bevetésre kész, így mindig ott lesz melletted, ha baj van.